lynn@acrel-electric.com

+86 18702106858

Projekt och nyheter

Gratulerade varmt företaget till det smidiga sammankallandet av 2021 års konferens för sammanfattning och beröm

Det hektiska året har gått i ett ögonblick, och 2021 är ett år fullt av möjligheter och utmaningar för Acrel, och också ett år fullt av skörd. I samband med farväl till det nya höll företaget den årliga konferensen om årsavslutningen den 28 december 2021, för att genomföra epidemisk förebyggande och kontrollpolicy, hölls mötet i online videokonferens, Det huvudsakliga innehållet i mötet är: beröm av avancerad, kaderutnämning, affärsöversikt, prisceremoni och ordförandens tal.

De ledare som deltog i mötet var ordföranden, verkställande direktören Zhou Zhong och vice verkställande direktören Zhu Fang, Luo Youlan, Fang Yan, Zhang Shiquan, Zong Shousong och andra företagsledare och kärnan i ryggraden. Mötet leddes av Pu Lei från värdepappersavdelningen.

Först och främst läste fru Zhu upp listan över avancerade anställda, bekräftade och berömde deras prestationer, och läste sedan upp kaderutnämningen 2022. Därefter höll Luo ett sammanfattande tal om företagets verksamhetssituation 2021, granskade företagets produktion, drift, FoU-investeringar och anställdas inkomster och välfärdssituation under det senaste året och lade fram förslag om ledningspolicyn för nästa år.

Under det gångna året gjorde fyra framstående kadrer enastående prestationer och gav viktiga bidrag till företaget. Företaget tilldelade var och en en Audi A6L-bil.

 

Slutligen, ordförande Zhou sammanfattade beröm konferens, avdelningar, varje linje ledarskap kommentarer och ge vägledning, Zhou påpekade att inriktningen på framtida forskning och utveckling avgör företaget och långsiktig utveckling, betonade inrättandet av forsknings- och utvecklingsavdelningen system och mikrogrid arkitektur, etc. påpekade inriktningen på försäljning, produktion, finans, göra ansträngningar för att göra företaget till en vacker miljö, ren fabrik, och göra anställda full av lycka, full av kraft och vitalitet i modern förvaltning företag.

Det framgångsrika genomförandet av denna sammanfattnings- och berömskonferens förbättrade inte bara företagets interna sammanhållning, utan ökade också kommunikationen och medvetenheten om samarbete mellan personal och ledare. Under det nya året önskar vi Acrel att rida på vind och vågor, gå vidare och skapa lysande igen!

 

relaterade nyheter

Online
E-post
  • lynn@acrel-electric.com
WhatsApp
  • +86 18702106858
Topp