lynn@acrel-electric.com

+86 18702106858

Projekt och nyheter

Daqo Group och Acrel tecknade ett avtal

Daqo Group Co., Ltd. (hädanefter kallad Daqo Group) och Acrel Co., Ltd. (nedan kallad Acrel) förnyade 2020 års strategiska samarbetsavtal i Shanghai den 19 maj 2020.

Daqo Group President Xu Xiang, Yidian Mall General Manager Li Xiaolong och Acrel President Zhou Zhong med andra 7 representanter deltog i undertecknandet. På båda parters vägnar undertecknade Xu Xiang och Zhou Zhong ett samarbetsavtal.

 

Först och främst besökte de två sidorna hela utbudet av produktlinjer i utställningshallen i Acrel och granskade det smidiga samarbetet under tidigare år.

Senare, vid undertecknandet, tackade Xu Xiang Acrel för att de samarbetade med byggandet av Wuhan Leishenshan Hospital och Xiaotangshan Hospital under epidemin, och sedan genomförde de en djupgående kommunikation om produkterna i ramavtalet.

 

Detta avtal är tänkt att hjälpa till att skapa bättre informationsdelning på grundval av produktsamarbete för ömsesidigt kompletterande och fördelaktiga relationer mellan de två parterna. I framtiden kommer båda parter att sträva efter att bygga nya plattformar och mekanismer för kooperativ utveckling och organisera det tekniska utbytet då och då för att bättre skapa värde för varandra inom sina respektive yrkesområden, för att nå ett nytt språng i den strategiska utvecklingen .

 

 

relaterade nyheter

Online
E-post
  • lynn@acrel-electric.com
WhatsApp
  • +86 18702106858
Topp