lynn@acrel-electric.com

+86 18702106858

Projekt och nyheter

Grattis Acrel till att ha erhållit MID-certifikatet!

Efter SGS (UK) MID tekniska experter omfattande, rigoröst och noggrant vägleda och granska Acrel din järnväg energimätare, bekräftas det att kvaliteten på ADL200 enfas din järnväg energimätare producerad av Jiangsu Acrel Electrical Manufacturing Co, LTD. överensstämmer med MID relaterade standarder, och den 22 juli 2021 utfärdade SGS (Finland) byrå officiellt MID-certifikat (Certifikat nr 0120 / SGS0496) till vårt företag. MID-certifikatet för Acrel ADL400 trefas din järnvägsenergimätare är också i färd med att erhålla bevis, vilket förväntas vara klart i början av september.

Förvärvet av MID-certifikatet den här gången är en bekräftelse på vårt företags befintliga kvalitetsledningssystem och produktkvalitet. Endast genom att följa de internationella kvalitetskraven kan vi tillverka produkter som tillfredsställer kunderna, och vi kan endast vara ett företag som kunderna kan lita på. För att fortsätta att betjäna våra kunder!

Jag önskar att Acrels produkter kommer att sälja bra på den europeiska marknaden och samtidigt välkomnar vi alla kunder som är involverade i den europeiska marknaden att göra förfrågningar!

 

MID-tips:

Mätinstrumentdirektivet (MID) 2014/32/EG, Europeiska unionen har officiellt anmält direktivet den 30 april 2004 och kommer att verkställas den 30 oktober 2006. Det används av Europeiska unionen för tillsyn och förvaltning. Föreskrifter om mätinstrument.

EU utfärdade mätinstrumentdirektivet (MID) för att reglera EU:s inre marknad för mätinstrument, eliminera handelshinder inom EU och bättre skydda konsumenterna. MID är inte bara en viktig tillämpning av metrologi, utan också en viktig del av bedömningen av överensstämmelse för mätprodukter. Förordningarna omfattar 95 % av de mätinstrument som säljs på EU-marknaden i EU.

relaterade nyheter

Online
E-post
  • lynn@acrel-electric.com
WhatsApp
  • +86 18702106858
Topp