lynn@acrel-electric.com

+86 18702106858

Projekt och nyheter

American Tower och Acrel undertecknade ett avtal

Acrel tecknade nyligen ett avtal med ett välkänt amerikanskt tornföretag i Sydafrika, Ghana, Uganda, Nigeria, Kenya, Niger, Burkina Faso och andra platser för datainsamlingsprojektet för tornets drift och underhåll. Det totala kontraktspriset är 15 miljoner RMB. Det är första gången som Acrel vinner anbudet på det utländska tornprojektet.

 

Sedan november 2019 har Acrel skickat prover för det afrikanska tornprojektet och tillhandahållit IEC, CE och andra testrapporter. Den person som ansvarar för American Tower Company berömde mycket Acrels produkttillverkningsförmåga och servicekvalitet. Efter flera omgångar av screening valdes Acrel ut som kvalificerad leverantör för det afrikanska tornprojektet.

 

Nu har Acrel levererat delprodukter som växelströmsmätare, flerkretslikströmsmätare och Hall-sensorer för det afrikanska tornprojektet.

 

Acrel Tower Base Station Smart Electricity Cloud Platform inkluderar ADW350-serien, ADW200-serien och ADL3000-serien AC och DC intelligent övervakningsutrustning, AMC16-DETT-serien AC/DC energimätare, AKH-0.66-serien strömtransformatorer, AHKC-serien Hall Sensors, AWT100-serien trådlösa gateways och systemhanteringsplattform. Genom statistik och analys av drift- och underhållsdata kan den minska strömförbrukningen och driftskostnaderna. Produkterna uppfyller de tekniska kraven för Q/ZTT CT71017-2015 Base Station AC Smart Meters och Q/ZTT 2205-2017 Base Station DC Energy Metering Modules.

 

Det afrikanska tornprojektet ger starkt stöd för vårt företag att fullt ut förverkliga internationaliseringen av produkter. Acrel kommer att fortsätta att förnya och främja smarta ellösningar för torn med pålitliga produkter och högkvalitativa tjänster, och betjäna nybyggnads- och renoveringsprojekt av tornbasstationer.

relaterade nyheter

Online
E-post
  • lynn@acrel-electric.com
WhatsApp
  • +86 18702106858
Topp