lynn@acrel-electric.com

+86 18702106858

Projekt och nyheter

Acrels motorskydd som används i Jemen företag

I slutet av november förra året hade Acrel kund från Jemen, de kontaktade oss via vår information på hemsidan, letade efter energiförbrukningssystem för att integreras SAP-investering och Acrel har med rätta den här typen av lösning.

I december bestämde sig kunderna för att besöka Kina, de hade en lång resa, och Acrel var ett av dessa stopp. Kunder besökte vårt huvudkontor i Shanghai, vi visade dem runt och gav en noggrann introduktion av vårt energiförbrukningssystem. Kunderna var riktigt nöjda med våra produkter, och lovar att de definitivt kommer att samarbeta med oss.

När de åkte tillbaka till Jemen skickade vi några släktdokument till dem. De bläddrade i databladen och bestämde sig för att göra en provbeställning på 40 uppsättningar motorskydd. När vi gjorde produktionen pratade vi i wechatgruppen då och då och delade intressant information om båda länderna, och de skickade även bilder på sitt företag till oss.

Nästan en och en halv månad fick kunderna motorskydden och installerade dem framgångsrikt, nedan är bilderna.
Nu håller vi kommunikationen med varandra och gör förberedelser för energiförbrukningssystem, vi kommer att göra vårt bästa för att möta kundernas krav.

relaterade nyheter

Online
E-post
  • lynn@acrel-electric.com
WhatsApp
  • +86 18702106858
Topp