lynn@acrel-electric.com

+86 18702106858

Projekt och nyheter

Acrel vann budet på 3,6 miljoner dollar

Den 6 augusti 2020 vann Acrel Co., Ltd budet på cirka 3,6 miljoner dollar med höga poäng genom rik erfarenhet inom miljöskyddsindustrin, utmärkt produktkvalitet och perfekt servicesystem i “upphandlingsprojektet för övervakningsterminal för elektriska förhållanden i förorenande företag i Jiangsu-provinsen” (bud avsnitt II).

AcrelCloud-3000 molnplattform för miljöskydd elövervakning kan övervaka strömförbrukningen för föroreningsförebyggande anläggningar i realtid och realisera avrundad, differentiell och förfinad hantering av företagets produktion och drift. Det kommer effektivt att förbättra driftnivån för företagens anläggningar för att förebygga föroreningar och tillhandahålla mer praktiska övervakningsmetoder för miljöövervakning. Med Lora trådlös kommunikation kan övervakningsmodulen ADW400 mäta elektriska parametrar och harmonisk distorsionshastighet upp till fyra trefaskretsar. Utrustad med strömtransformator med delad kärna, behöver den inte byggas eller dras under renovering. Och AF-GSM500-4G kommunikationsgateway stöder miljöskydd 212-protokoll och LCD-skärm.

 

I enlighet med tron på “innovation, enhet, integritet”, kommer Acrel att fortsätta att upprätthålla en stabil drift och tillhandahålla fler och bättre lösningar för miljöskyddsindustrin. Vi kommer att göra vårt bästa för att bidra till att hålla vår himmel blå, vårt vatten klart och vårt land fritt från föroreningar.

relaterade nyheter

Online
E-post
  • lynn@acrel-electric.com
WhatsApp
  • +86 18702106858
Topp